این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

گواهی مجازی پذیرش مقاله

ارسال شده در تاریخ :
گواهی مجازی پذیرش مقاله

نحوه مشاهده گواهی پذیرش مقاله، در ادامه متن توضیح داده شده است:

قابل توجه تمامی دانشجویان و اساتید گرامی که مقالات آن ها در اولین کنفرانس ملی دانشگاه های کارآفرین مورد پذیرش نهایی قرار گرفته است.

گواهی های پذیرش مقالات، در حال آماده سازی بوده و بزودی به اداره پست تحویل می شوند. جهت رفاه حال نویسندگان گرامی؛ امکان مشاهده مجازی گواهی ها فراهم شده است. از اینرو، با رجوع به سایت www.vcert.ir و سپس با وارد کردن کد مقاله خود، می توانید نسخه الکترونیکی گواهی خود را ملاحظه نمایید. ضمنا: تمامی دانشگاه ها، شرکت ها و موسسات داخلی و خارجی نیز می توانند همواره از این روش، به منظور صحت سنجی مندرجات گواهی های فیزیکی این کنفرانس اقدام نمایند.

فرمت تمامی کدها، به صورت   tic2021-11090003   می باشد. برای نمونه، می توانید همین کد را امتحان نمایید.
درصورت وجود هرگونه اشکال در گواهی های مجازی، مراتب را به دبیرخانه کنفرانس اطلاع دهید.

.

فایل های مورد نیاز

دستور العمل تهیه مقاله

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)