این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

چگونگی مشاهده کارگاه های آموزشی و سخنرانی های کلیدی

ارسال شده در تاریخ :
چگونگی مشاهده کارگاه های آموزشی و سخنرانی های کلیدی

در ادامه این متن، راجع به نحوه مشاهده ی برنامه های کنفرانس، توضیحاتی داده شده است.

با پیگیری های صورت گرفته از جانب کمیته اجرایی اولین کنفرانس ملی دانشگاه های کارآفرین، شرایطی فراهم شده است تا علاقمندان به موضوع این کنفرانس بتوانند به صورت رایگان نسبت به مشاهده سخنرانی ها و کارگاه های آموزشی این کنفرانس اقدام نمایند.

از اینرو، به اطلاع می رسانیم که: تمامی سخنرانی ها و کارگاه ها به صورت کاملا آنلاین و در زمان مقرر و تعیین شده، به صورت مجازی برگزار خواهند شد. لازم به ذکر است که کلیه ی برنامه های کنفرانس در بستر نرم افزار Adobe Connect ارائه می شوند. لذا، آن دسته از افرادی که علاقمند به استفاده از برنامه های این کنفرانس هستند، می توانند از طریق لینک زیر وارد برنامه های کنفرانس شوند.

در صورتی که نرم افزار Adobe Connect را از قبل نصب نکرده اید، می توانید از طریق لینک های زیر نسبت به نصب آن اقدام فرمایید.
در پایان نیز از تمامی اساتید و دانشجویان گرامی دعوت می شود تا جهت هرچه پربار تر شدن کنفرانس و استفاده حداکثری از برنامه های آن، نسبت به انتشار اخبار مربوط به برنامه های کنفرانس، ما را یاری نمایید.

با تشکر از همکاری شما

.

فایل های مورد نیاز

دستور العمل تهیه مقاله

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.4)